Nissan Servis

Nissan Servis

Araçlar artık hem ihtiyaç hemde keyif unsurular..

Bu keyife göre araçlar alınmaya başladığından beri modeller cesitlenmeye renk çeşitleri artmaya her zevke uygun araçlar üretimeye başladı.

Aynı everimiz  gibi bizi yansıtan araçlara sahibiz. Ve araçlarımiz bizim için sadece üstüne binip bir yerden başka bir yere gitmemize yarayan demir  yığınları değil.

Onlar bizim küçük evlatlarımız adeta küçük kızımız veya beyefendi oğlumuz.. bizler için çok özel ve ayrıcalıklılar.

En küçük  zerresine kadar tanıyan insanlar tanıyorum ben de tam onlardan biriyim en küçük hasarini bile hemen anlarım ama konu bakıma veya onarıma gelincede yapmam gerekenin iyi bu servis bulmak olduğunu da iyi  bilenerdenim. 

Aracım için yaptığım servis araştırmasında öyle bir servisle tanıştım ki her türlü bakımı onarımı itina ve temizlik ile yapıyor. 


Aracıma en az benim kadar özen gösteriyor lüzumu olmayan masraflar çıkartmıyor yok yere. 
Lafı uzatmiyim bu bahsettim servis tabiyki yalçıntaş otomotiv.. 
Aracınizin tüm ihtiyaçları için güvenerek aracınızı teslim edebileceğiniz servistir. Ayrıca nissan yetkili servisi dir.

Yalçıntaş nissan servis aracınızı alır hasar tespiti yapar gerekli işlemleri hizlica uygular ve sizi hiç mağdur etmeden kısa süre içinde de aracınızı teslim eder. Hemde bakımını en iyi şekilde yaparak

Ustari eğitimli sertifikalı ve deneyimidir.  Personellerinin tümü sıcak kanlı ve güler yüzlü insanlardır.
 

En iyi servis hizmeti için yaçıntaş otomotiv daima yanınızda her türü aracın bakım onarım işeri güvence ve titizlikle yapılır.

Sız bekleme salonumuzda keyifle oturup cayınızı veya kahvenizi yudumlarken aracar kısa sürede hazıranıp sizlere teslim edilir.


Tüm nissan otoorjinal  yedek parçaları bulabilceginiz yerdir.  Aracarınızı koruma altına aın ve kaiteli güvenli sürüşler için tedbiri elden bırakmayın


Güvenli huzurlu mutlu sürüş keyifleri ve huzurlu günler diliyoruz.

Bize www.yalçıntaşotomotiv.com dan ulaşabilirisiniz.