Nissan Teknik Servis

Nissan Teknik Servis

Nissan teknik servis yani nissan yetkili servis yetkili servis aracınizin dilinden anlayan aracınıza gerekli özeni gösterip muanesini tamirini onarımını yapan sizleri mağdur etmeden tüm yedek parçalar ve en kısa zman da iş teslim eden yerlerdir.

 Kimse aracını bir metal yığını olarak görmek kimse ona esyaymis gözüyle bakmaz herkesin aracı kendisinin bebeğidir. Ve onu dilinden anlayan aracına temiz ve güzel bakacak yerlere götürmek ister ki tam bi devre de yalçıntaş oto devreye girer nissan yetkili servisi ile yalçıntaş otomotiv aracınizin dilinden anlar derdini kısa zman içinde çözüp gereken bakımını onarımını yapar. 

Ustaları işinin en iyisi olup yaptığı işi en doğru en temiz şekilde yapıp öyle teslim yaparlar. 
Çalışanları nın tümü gülen yüzlü hizmeti kimseden esirgemez aracınizin tamirini beklerken orada canınızın sıkılmaya vakti olmayacak. 

Yalçıntaş otomotiv kendini her zaman kanitlamis sadece yetkili servisini aldığı araçları değil tüm araçların tamirini onarımını bakımını yapıp hepsinin dilinden anlar aracınız için Yalçıntaş otomotivi Tercih edin hem kafanız rahat olsun hem aracıniz emin ellerde.
 Bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz...