Nissan Bayileri Hizmetleri

Nissan Bayileri Hizmetleri

 

Yalçıntaş Otomotiv, 2005 yılından beri çalışan deneyimli bir Nissan Bayisi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yalçıntaş Bayi kurucusu ise 1987 yılından beri bu işi yapıyor. Araçların her türlü tamiri ve bakımı deneyimli eller tarafından yapılıyor.

Nissan Bayi Olarak Hizmetlerimiz

-Bilgisayarlı Arıza Tespiti

Araçların her türlü arızasını, hata payı ve yıpratma olamadan sanal ortamda bilgisayar üzerinden tespit edebiliyoruz. Böylece hem zamandan kazanıyoruz hem de araçta fark edilmeyen sorunları dahi tespit edebiliyoruz.

-Periyodik Araç Bakımı

Aracınızın bakım zamanı geldiğinde, periyodik olarak bakımını üstleniyoruz. Bakımlarımızı en kısa süre içerisinde yapmaya gayret ediyor ve periyodik bakım ile ileride oluşabilecek büyük arızaların önüne geçiyoruz.

-Genel Araç Bakımı

Araçlarınızın yalnızca periyodik bakımını değil genel bakımını da aynı özenle yapıyoruz. Aracınızın herhangi bir sorunu varsa tespitini yapıyor ve sorunun giderilmesi ile ilgileniyoruz.

-Enjeksiyon/Enjektör Bakımı

Enjeksiyon bakımı ile aracın yakıt enjeksiyon yani yakıt mazot pompası işleyişini teknolojik yöntemler ile kontrol ediyoruz.  Yakıt pompasında veya basıncında bir problem varsa derhal bu problemi gideriyoruz.

-Kaporta ve Boya

Hizmetlerimiz arasında aracınızın yenilenmesi veya değişmesi adına yapılan kaporta ve boya hizmetleri de yer alıyor.

-Mekanik ve Elektronik Arıza Tamiri

Aracınızda meydana gelen her türlü mekanik veya elektronik arızayı tespit ederek, uzman kadromuz ile arızayı en kısa zamanda gideriyoruz.

-Yedek Parça ve Temini

Nissan Yetkili Bayi olarak, Nissan yedek parçalarını temin ediyor ve aracınızın parça değişimini gerçekleştiriyoruz.