Nissan Yetkili Bayi

Nissan Yetkili Bayi

Aracınızı emanet ettiğiniz otomotiv salonlarının, güvenilir ve yetkili bayi olması gerekiyor. Yalçıntaş Otomotiv olarak, Nissan’ın özel servisi olmaktan son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Uzun yıllar boyunca Nissan firmasında edinilen deneyim ve bilgiler ışığında, gerekli prosedürleri tamamlayarak servisimizi sizlere açtık. Tüm gerekli sertifika ve resmi belgeler firmamızda mevcut bulunuyor.

Aracınıza bilgisayarlı arıza tespiti yapıyoruz böylece gereksiz tamir ve yenileme işlemlerinden kaçınmış oluyorsunuz. Bilgisayar arıza tespiti oldukça net ve doğru sonuçlar verdiği için sizi yüksek maliyetli hasarlardan da koruyor.

Nissan Özel Servis olarak, sizleri gereksiz tamirat işlerinden ve gereğinden yüksek meblağlar ödemekten koruyoruz. Yalnızca aracınızın ihtiyacına yönelik işlemleri uyguluyoruz.

Yetkili bayi olduğumuz için; yedek parça, yedek parça temini, mekanik arıza tamiri, elektronik arıza tamiri, kaporta ve boya gibi araç tamirini içeren konularda bize güvenebilirsiniz. Nissan firmasının belirlediği standartlar ile sizlere en iyi malzemelerle en doğru hizmeti veriyoruz.

Motor yağı, şanzıman yağı, cam suyu, klima gazı, antifriz gibi değişmesi gereken maddeleri zamanında değiştiriyoruz.  Böylece sizi arızalardan ve yolda kalmaktan koruyoruz.

Ayrıca düzenli olarak yaptırılması gereken periyodik araç bakımı ve genel araç bakımı konusunda da son derece profesyonel çalışıyoruz. Bakım sırasında aracınızın ileride daha fazla masraf çıkarmasını ve arıza yapmasını önlemek adına çaba gösteriyoruz.

Nissan Özel Servisi, Yalçıntaş Otomotiv olarak sizleri her zaman salonumuza bekliyoruz.